Termeni si conditii
1.1 Identitatea partilor
Prestatorul serviciilor oferite pe acest site este SC USPOT TALKS SRL, cu urmatoarele date de identificare:
Date firma:
CIF 47148322
Bucuresti, Sectorul 1, Intrarea GHEORGHE SIMIONESCU, Nr. 19, Ap. B26
Telefon: +40770384609
Email: contact@uspot.ro
Beneficiarul contractului este persoana fizica sau juridica care contracteaza pe acest site servicii sau cursuri si se identifica prin toate datele personale care apar pe factura care se genereaza automat in momentul plasarii comenzii. Beneficiarul va fi numit in continuare cursant sau client.
1.2 Obiectul contractului. Drepturile beneficiarilor
Obiectul contractului il constituie realizarea acordului cadru de prestare de servicii educationale si servicii conexe pe baza de inscriere sau comanda conform clauzelor din prezentul contract.
Prestarea serviciilor consta in oferirea de acces la contul de cursant si la cursurile pentru care a fost achitata taxa de inscriere la curs. Achitarea taxei de curs reprezinta acordul expres al beneficiarului pentru inceperea prestarii din momentul achitarii taxei de inscriere.
Pentru acest contract se aplica prevederile contractelor de tip click-warp incheiate la distanta conform procedurii confirmate de ICCJ pentru Romania – exprimarea acordului de vointa in mod expres pentru incheierea contractului are loc prin plata efectiva a pretului care reprezenta actul de manifestare expresa a vointei beneficiarului (cursantului) de a contracta din momentul in care furnizorul ia la cunostinta de efectuarea platii, conform legii comertului electronic.
Conform art. 16, alin (1) din OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, „sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:
(i) consumatorul și-a dat acordul prealabil expres pentru începerea executării în cursul perioadei de retragere;
(ii) consumatorul a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul de retragere în consecință;
(iii) profesionistul a furnizat confirmarea încheierii contractului, în conformitate cu art. 7 alin. (2) sau cu art. 8 alin. (7).”
Astfel, achitarea taxei de curs reprezinta acordul expres al beneficiarului pentru inceperea prestarii din momentul in care furnizorul ia la cunostinta de efectuarea platii si reprezinta confirmarea beneficiarului ca a luat la cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.
1.3 Durata contractului
Prezentul contract cadru se incheie pe o perioada nelimitata – beneficiarul are posibilitatea oricand sa comande cursuri si servicii suplimentare fara a mai fi necesara incheierea unui nou contract de fiecare data.
1.4 Drepturi şi obligatii beneficiari
Prin achitarea taxei de inscriere la curs, cursantul are dreptul de a beneficia de acces la cursuri de pe site-ul www.uspottalks.ro .
Cursantii inscrisi au dreptul sa utilizeze pe deplin faciltatile pentru un cont de utilizator in conformitate cu normele legale in vigoare si respectarea valorilor sociale si morale.
1.5 Obligatii speciale beneficiari
Cursantul are obligatia de a verifica daca i-au fost alocate toate cursurile la care s-a inscris si pentru care a achitat taxa de inscriere. Daca unul sau mai multe cursuri nu au fost alocate, cursantul are obligatia de a depune o solicitare la adresa de email contact@uspot.ro. In caz contrar se considera ca a renuntat tacit la acele cursuri, cu toate consecintele de rigoare.
Copyright si drepturi de autor: cursurile si toate materialele la care are acces beneficiarul sunt proprietatea SC USPOT TALKS SRL, puse la dispozitia beneficiarului strict pentru folosinta si uzul sau personal si nu pot fi instrainate sau copiate sub nicio forma catre orice tert.
Orice tentativa de copiere sau postare online a materialelor se pedepseste conform Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, republicată.
Informatiile continute pe site-ul www.uspottalks.ro sunt proprietatea furnizorului, SC USPOT TALKS SRL, si acestea sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si nu pot fi reproduse fara acordul scris al proprietarului. Citarea, in lipsa unui acord scris, nu trebuie sa depaseasca o fraza de maxim 20 de cuvinte, precizandu-se cu exactitate sursa.
Se interzice copierea sau modificarea partiala sau integrala, publicarea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop in lipsa unui acord scris din partea furnizorului.
Informatiile si datele prezentate in cursuri reprezinta pozitia autorului pe marginea unui subiect si doar autorul este responsabil de originalitatea acestora, in conformitate cu prevederile legale in legatura cu drepturile de autor.
Informatiile sau datele prezentate pe site sau in cadrul cursurilor nu reprezinta neaparat pozitia furnizorului si au doar un caracter orientativ, reprezentand opiniile personale ale autorilor acestora.
Conditii generale pentru utilizarea site-ului www.uspottalks.ro
2.1. Acceptarea conditiilor
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.
2.2. Descrierea serviciilor
Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
Introducere
Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.uspottalks.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.
Drepturile asupra continutului site-ului
SC USPOT TALKS SRL nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software .
SC USPOT TALKS SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea SC USPOT TALKS SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nicio informare prealabila.
Intregul continut al site-ului www.uspottalks.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC USPOT TALKS SRL. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC USPOT TALKS SRL.
Informatiile prezente pe www.uspottalks.ro sunt puse la dispozitia utilizatorilor. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Nu puteti copia si tipari continutul paginii www.uspottalks.ro pentru folosinta dumneavoastra personala sau comerciala. Continutul www.uspottalks.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit al reprezentantilor www.uspottalks.ro .
Neangajarea raspunderii
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC USPOT TALKS SRL. SC USPOT TALKS SRL nu va acorda nicio garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
– neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, SC USPOT TALKS SRL nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.uspottalks.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.uspottalks.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea in lipsa unor acorduri ulterioare.
Continutul paginii web www.uspottalks.ro, a informatiilor si a altor materiale prezentate de comunitatea www.uspottalks.ro nu reprezinta o consultatie juridica in sensul Legii nr. 51/1995 pentru organizarea și exercitarea profesiei de avocat, republicata.
www.uspottalks.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor si al consultantei, nu isi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclude in mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daune suferite ca urmare a utilizarii continutului.
Obiectivul continutului site-ului
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii si cursuri online actualizate si exacte.
SC USPOT TALKS SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze SC USPOT TALKS SRL prin unul din mijloacele afisate in pagina de contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.
Informatii personale
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SC USPOT TALKS SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.
Legatura cu alte site-uri
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de SC USPOT TALKS SRL utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
SC USPOT TALKS SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.
Informatiile oferite prin intermediul site-ului
Orice persoana care viziteaza site-ul www.uspottalks.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC USPOT TALKS SRL; transmiterea de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre SC USPOT TALKS SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina contact din site); alte activitati intreprinse de SC USPOT TALKS SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
SC USPOT TALKS SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii contact din site.
3.1. Prin folosirea in continuare a termenului de jurnalisti ne vom referi la toti jurnalistii (sub toate formele existente) din presa scrisa, radio, televiziune si internet.
3.2. Jurnalistii au obligatia de a contacta furnizorul pentru a cere informatii exacte si actuale si nu au dreptul sa foloseasca continuturi si informatii de pe site (pagina web, texte, fotografii, prezentari) in publicatiile in care vor publica materialele, fara acordul expres al furnizorului. Exceptie fac comunicatele de presa si informatiile din sectiunea „resurse presa” la care accesul este liber.
3.3. Furnizorul isi rezerva dreptul de a colabora doar cu acele publicatii pe care le agreeaza si care se bucura de un bun renume si sunt recunoscute pentru profesionalism.
3.4. Termenul de furnizare a informatiilor cerute de reprezentantii presei este, in general, de minim trei ore si maxim cinci zile lucratoare, exceptie fac cererile de informatii care necesita studii aprofundate in prealabil.
Furnizorul ofera utilizatorilor acces limitat pe site-ul www.uspottalks.ro si nu le confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor furnizorului fara acordul scris al acestuia. Cursantii sau beneficiarii au dreptul doar de a descarca si salva suporturile de curs, cat si materialele si paginile legate de activitatile la cursuri. Materialele la care au acces nu pot fi copiate sau transmise unei terte persoane, ci vor fi utilizate doar in scop personal.
5.1 Furnizorul incearca sa ofere informatii cat mai concrete si actuale, dar nu ofera garantii in ceea ce priveste exactitatea acestora. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori sau omisiuni care pot apare pe site si nu garanteaza ca informatiile sunt corecte, complete sau de incredere, ci reprezinta opiniile personale ale autorilor acestora.
5.2 Furnizorul poate modifica, revizui, dezvolta sau suspenda furnizarea de informatii, produse sau servicii, cu aplicare pentru potentialii clienti care nu s-au inscris inca sau nu au primit oferta solicitata. Aceasta prevedere nu se aplica pentru clientii care au contractat deja sau au completat o cerere de inscriere sau au primit o oferta aflata in perioada de valabilitate.
5.3 Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica, completa sau actualiza prezentii termeni si conditii de utilizare prin notificarea beneficiarului, prin anuntarea publica pe prima pagina a site-ului sau intr-o sectiune dedicata din aplicatia pentru cursanti, pentru ca beneficiarii sa aiba posibilitatea sa isi exprime vointa prin acceptarea sau neacceptarea modificarilor intervenite.
6.1 Furnizorul se obliga fata de clienti ca, in cazul in care s-a adus un prejudiciu real, legitim si probat, sa despagubeasca beneficiarul in limita contravalorii serviciilor achitate.
6.2 Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli sau erori de afisare a preturilor, caracteristicilor serviciilor etc. Site-ul, continutul, functiile, serviciile, informatiile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt disponibile”. Furnizorul nu acorda nicio garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele utilizatorului, neintrerupte, la timp si fara erori, sau ca erorile vor fi corectate la timp sau rezultatele obtinute in urma folosirii serviciilor vor fi corecte, in schimb va depune toate efoturile necesare in masura in care este posibil ca serviciile sa fie neintrerupte, oferite la timp, iar erorile corectate in cel mai scurt timp posibil.
6.3 Furnizorul nu garanteaza pentru corectitudinea continuturilor si interventiilor prezentate de catre indrumatori, deoarece acestea reprezinta opiniile personale ale acestora.
6.4 Furnizorul nu raspunde pentru eventuale defectiuni sau intreruperi in furnizarea serviciilor datorate software-ului sau providerilor de servicii conexe (domain hosting, web hosting, baze de date, servicii e-mail, servicii acces internet). In orice caz, daca apar astfel de situatii, clientul este obligat sa notifice telefonic furnizorul, care va incerca sa rezolve in mod echitabil si intotdeauna in favoarea clientului, dar fara a periclita interesele comerciale, problemele aparute.
6.5 Furnizorul nu poate fi responsabil pentru daunele directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului, decat in conditiile art. 6.1.
6.6 Furnizorul nu este responsabil de operatiunile de plata online, prin mijloace bancare sau posta realizate de terti, acestia fiind raspunzatori pentru corectitudinea si siguranta operatiunilor realizate.
7.1 www.uspottalks.ro functioneaza conform prevederilor legale prezente ale statului roman si se va alinia prevederilor viitoare.
7.2 Orice tentativa de frauda inregistrata pe site va fi raportata autoritatilor competente.
7.3 Daca oricare dintre articolele prezentului document va fi gasit nul sau nevalid, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte articole.
7.4 Pentru relatii in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si serviciilor, ne puteti contacta utilizand datele prezentate in sectiunea „contact” de pe site.
7.6 Eventualele neintelegeri se vor rezolva cu ajutorul arbitrajului comercial sau al instantelor de judecata in a caror circumscriptie se afla sediul furnizorului.
8.1 Conditia generală de contractare
Inscrierea in cadrul serviciilor www.uspottalks.ro sau la cursurile oferite prin orice modalitate reprezinta acordul expres in privinta acceptarii prevederilor termenilor de utilizare, iar acestia au caracter de termeni contractuali.
Exprimarea acordului de vointa in mod expres pentru incheierea contractului are loc prin plata efectiva a pretului care reprezenta actul de manifestare expresa a vointei beneficiarului de a contracta din momentul in care furnizorul ia la cunostinta de efectuarea platii, conform Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, republicata.
8.2 Renuntarea la contract
Daca beneficiarul a achitat taxa de inscriere si prestarea serviciilor a inceput prin furnizarea de continut, se aplica prevederile art. 16, lit. m) din OUG nr. 34/2014, conform carora beneficiarul nu mai poate renunta la contract in conditiile art. 8.4.3., in cazul contractelor de furnizare de continut digital, in care s-a inceput executarea serviciului de catre furnizor.
Momentul inceperii cursurilor reprezinta momentul consumarii continutului digital si prin inceperea cursurilor cursantii inteleg ca din acel moment dreptul lor de renuntare inceteaza.
Doar in cazul in care s-a achitat taxa de inscriere si nu a inceput executarea serviciului, atunci beneficiarul poate renunta unilateral si poate cere rambursarea taxei de inscriere.
8.3 Incheierea valabilă a contractului
Prin achitarea contravalorii serviciilor conform facturii, cursantul sau beneficiarul si-a exprimat vointa de a contracta prin aderarea la clauzele contractuale prin insasi plata pretului, iar momentul in care furnizorul ia la cunostinta de plata pretului reprezinta momentul in care procedura de incheiere a contractului este completa si valabil incheiata conform art. 9 din Legea nr. 365/2022, care prevede urmatoarele: „daca partile nu au convenit altfel, contractul se considera incheiat in momentul in care acceptarea ofertei de a contracta a ajuns la cunostinta ofertantului.”, adica momentul in care furnizorul a luat la cunostinta de plata efectuata de beneficiar.
8.4 Furnizarea si executarea serviciilor
8.4.1 Clientul are obligatia de a respecta cu strictete instructiunile de plata date de furnizor si trebuie sa se asigure ca tranzactia prin care s-a efectuat plata respecta conditiile cerute de furnizor pentru a putea fi identificata, respectiv apare numele la rubrica „descrierea tranzactiei” sau pe documentul de plata.
8.4.2 Clientul are obligatia de a notifica pe e-mail furnizorul despre achitarea contravalorii serviciilor.
8.4.3 Prestarea serviciilor a inceput in momentul oferirii accesului la platforma si/sau continuturi digitale. De asemenea, in cazul cursurilor rapide, prestarea serviciilor incepe in momentul in care au fost transmise continuturile (suporturile de curs). Se considera exprimat acordul prealabil al consumatorului si confirmarea ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere din contract in momentul inceperii consumarii/utilizarii sau primirii continuturilor.
8.4.4 Furnizorul nu este raspunzator pentru platile neidentificate sau neidentificate in timp util, in cazul acestor plati termenul de activare a contului este de 30 de zile din momentul identificarii platitorului.
8.5 Termenul de furnizare a serviciilor
8.5.1 Furnizarea serviciilor se va realiza in minim doua ore si maxim 24 ore din momentul confirmarii platii sau identitatii platitorului de catre banca. Prin achitarea taxei de inscriere, beneficiarul isi exprima acordul expres de incepere a executarii serviciilor.
8.5.2 In cazul in care se intarzie furnizarea serviciiilor, clientul are obligatia de a contacta furnizorul pentru a cere furnizarea serviciilor, atat telefonic, cat si prin email si, in ultima instanta, in scris prin scrisoare recomandata, cerand confirmarea de incasare a taxei de inscriere, utilizand datele de contact din sectiunea contact. Durata maxima in care furnizorul se obliga sa raspunda este de 30 de zile.
8.6 Responsabilitatea clientului
Daca clientul nu a respectat sau nu s-a asigurat ca functionarii bancari au respectat procedura de plata ceruta de beneficiar in scopul identificarii platii, furnizorul nu va fi tinut sa raspunda in niciun fel pentru nefurnizarea serviciilor sau alte pierderi ce pot surveni, iar clientul nu va emite niciun fel de pretentii in acest scop, deoarece situatia a aparut din vina si din culpa sa. Daca plata a fost identificata ulterior, furnizorul va presta serviciile din momentul identificarii platii.
8.7 Renuntarea la cursuri cu rambursarea taxei achitate
8.7.1 Renuntarea la cursuri si rambursarea taxei de inscriere nu poate opera in cazul acestui tip de servicii, potrivit art. 16 din OUG nr. 34/2014.
In cazul cursurilor online nu opereaza legea privind renuntarea la contract cu rambursarea pretului in termen de 14 zile, deoarece nu sunt produse tangibile cumparate online, fiind aplicabile dispozitiile legale privind furnizarea de continut digital.
Renuntarea la cursuri cu rambursarea taxelor poate opera, conform legii, doar in cazul in care nu s-a inceput executarea serviciilor si numai in termen de maxim 14 zile din momentul achitarii taxei de inscriere. Renuntarea la cursuri se notifica numai prin scrisoare recomandata transmisa la adresa din sectiunea contact de pe site.
Deoarece furnizorul ofera garantia 100% – cursantul poate solicita renuntarea la cursuri cu rambursarea taxelor achitate pentru motive obiective sau intemeiate, in termen de 14 zile din momentul alocarii sau transmiterii continuturilor digitale (suporturi de curs, materiale etc). Cursantul are obligatia de a prezenta motivele pentru care solicita operarea garantiei 100% pentru renuntare cu rambursarea taxelor.
8.7.2 Excluderi: potrivit prevederilor art. 16 din OUG nr. 34/2014, in cazul cursurilor oferite in varianta de curs rapid, unde toate continuturile sunt oferite imediat dupa inscriere, este imposibila renuntarea la cursuri cu rambursarea taxelor achitate, deoarece continutul digital a fost furnizat integral.
8.8 Rezolvarea neintelegerilor
8.8.1 Eventualele neintelegeri survenite intre parti se vor rezolva intotdeauna pe cale amiabila, clientul urmand a primi pozitia oficiala a furnizorului in termenul legal de 30 de zile de la data primirii prin posta a cererii in scris transmisa recomandat.
8.8.2 Furnizorul va incerca sa ofere solutia cea mai adecvata in favoarea clientului, dar fara a fi contra intereselor sale sau a normelor legale in vigoare sau a valorilor morale si sociale ori a ordinii publice.
8.8.3 In cazul in care solutia oferita nu multumeste, clientul are dreptul de a se adresa institutiilor competente, dar numai cu respectarea procedurilor legale si, in mod special, de a solicita mai intai furnizorului rezolvarea neintelegerilor pe cale amiabila, sub forma unei cereri in scris transmisa prin scrisoare recomandata.
8.8.4 Eventualele neintelegeri survenite intre parti se rezolva pe cale amiabila, clientul primeste pozitia oficiala a furnizorului in termen de 30 de zile de la data primirii cererii. Ulterior, clientul are dreptul de a se adresa institutiilor competente sa ii apere drepturile, insa numai dupa ce a apelat la procedura de mediere prealabila.
8.8.5 Eventualele neintelegeri se vor rezolva cu ajutorul arbitrajului comercial, iar daca acest lucru nu este posibil, prin intermediul instantelor de judecata competente, iar judecarea se va realiza dupa legea romana, indiferent de nationalitatea partilor sau cazul legii aplicabile, asa cum este prevazut in dreptul international.
8.9 Termenul de oferire a serviciilor poate fi prelungit fata de cel standard atunci cand exista imprejurari care necesita acest lucru. Beneficiarii vor fi notificati prin email atunci cand exista astfel de situatii.
8.9.1 In caz de forta majora, situatii de urgenta, asa cum sunt ele definite in lege, termenul de prestare a tuturor serviciilor se poate modifica sau prelungi. Beneficiarii vor fi notificati prin email atunci cand exista astfel de situatii.
Conform cerintelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dvs. ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR si a Directivei E-Privacy.
In special, Regulamentul GDPR ne obliga, in primul rand, sa oferim posibilitatea ca utilizatorul sa-si exprime sau, dupa caz, sa-si retraga oricand consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, sa rectifice continutul datelor cu caracter personal sau sa solicite transferul datelor cu caracter personal catre un alt operator, iar, in al doilea rand, sa informam utilizatorul despre continutul cookie-urilor utilizate de site-ul nostru, ce categorii de date personale ale utilizatorului sunt prelucrate de cookie-urile noastre, ce facem cu informatiile obtinute de cookie-uri si unde stocam respectivele informatii, oferirea unui nivel de securitate ridicat asupra informatiilor colectate de cookie-uri, posibilitatea utilizatorului de a bloca oricand rularea oricarui sau a tuturor cookie-urilor de site-ul nostru, precum si stergerea informatiilor colectate de cookie-uri.
SC USPOT TALKS SRL („noi”, „noua”, „al nostru”, „a noastra”) utilizeaza cookie-uri si alte tehnologii pe www.uspottalks.ro („site-ul”). Continuand sa vizitati site-ul nostru sau sa utilizati serviciile oferite de SC USPOT TALKS SRL, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor si a altor tehnologii similare pentru scopurile mentionate in cadrul acestei politici. Va recomandam sa cititi aceasta politica de utilizare a cookie-urilor impreuna cu politica noastra de confidentialitate.
Ce sunt cookie-urile?
Un cookie este un mic fisier text pe care il plasam in browserul dumneavoastra (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari etc.), atunci cand vizitati www.uspottalks.ro, cu scopul de a va recunoaste data viitoare cand va intoarceti pe site-ul nostru. Un web beacon este un mic fisier-imagine, de obicei transparent, care poate fi plasat pe o anumita pagina web sau pe un e-mail, si ne permite sa vedem ca ati accesat acea pagina sau ca ati deschis acel e-mail. Cookie-urile si web beacon-urile ne ajuta sa analizam modul in care utilizati serviciile SC USPOT TALKS SRL si sa va oferim o experienta personalizata.
Ce fel de cookie-uri folosim?
Utilizam doua tipuri de cookie-uri: persistente si de sesiune. Un cookie persistent ne ajuta sa va recunoastem ca utilizator inregistrat, astfel incat sa va fie mai usor sa va intoarceti pe www.uspottalks.ro si sa utilizati serviciile noastre, fara a va conecta din nou in contul dumneavoastra de cursant. Dupa ce va conectati, un cookie persistent ramane in browserul dumneavoastra si va fi citit de SC USPOT TALKS SRL atunci cand va veti intoarce pe site-ul nostru. Un cookie de sesiune este utilizat pentru identificarea unei anumite vizite pe www.uspottalks.ro si expira atunci cand inchideti browserul dupa ce ati utilizat site-ul nostru.
De ce folosim cookie-uri?
Folosim cookie-uri pentru a va recunoaste atunci cand vizitati www.uspottalks.ro, pentru a ne aminti browserul si preferintele dumneavoastra si pentru a face interactiunea cu noi mai rapida si mai sigura. Cookie-urile ne permit, de asemenea, sa va oferim un continut mai relevant, stiri, oferte si mesaje publicitare/reclame personalizate.
Contin cookie-urile date cu caracter personal?
Cookie-urile noastre nu retin date cu caracter personal. Cookie-urile ne permit sa facem diverse conexiuni intre informatiile privind interactiunea cu site-ul nostru si datele dumneavoastra cu caracter personal doar atunci cand sunteti un utilizator inregistrat, respectiv aveti un cont de cursant, ca urmare a inscrierii si frecventarii unuia sau mai multor cursuri oferite de SC USPOT TALKS SRL.
Aveti posibilitatea sa va configurati browserul astfel incat sa acceptati sau sa respingeti partial sau total cookie-urile sau sa primiti notificari atunci cand un cookie este instalat. Avand in vedere ca fiecare browser este diferit, este recomandat sa verficati meniul „help” al browserului dumneavoastra pentru a afla cum va puteti seta preferintele cookie.
Retineti faptul ca, in cazul in care stergeti cookie-urile sau refuzati sa le acceptati, este posibil ca unele sectiuni ale site-ului sa nu functioneze in mod corespunzator, iar unele pagini sa se afiseze partial sau incorect. De asemenea, este posibil sa nu va puteti salva anumite preferinte si sa intampinati dificultati in accesarea contului dumneavoastra de cursant.
Cookie-uri terte
Putem colabora cu diverse agentii de publicitate pentru a afisa anunturi publicitare pe www.uspottalks.ro. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri ale partenerilor, pentru a genera rapoarte si statistici referitoare la accesul si utilizarea site-ului. Folosirea cookie-urilor de catre furnizori, parteneri si alte parti terte nu este acoperita de politica noastra de utilizare a cookie-urilor; nu controlam modul in care acestia isi utilizeaza cookie-urile, astfel incat va recomandam sa verificati pe site-ul lor modul in care le utilizeaza si cum le puteti gestiona.
Modificari ale politicii de utilizare a cookie-urilor
Va rugam sa aveti in vedere ca aceasta politica de utilizare a cookie-urilor este revizuita periodic, iar anumite prevederi pot suferi modificari. Pe site-ul www.uspottalks.ro veti gasi intotdeauna ultima varianta actualizata a acestei politici de utilizare a cookie-urilor.